Köç: 'Türk Eğitim-Sen 30. yaşında 

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, ' Türk Eğitim-Sen olarak kuruluşumuzun 30 yılını gururla kutluyoruz. Türk Eğitim-Sen Türk Memur sendikacılığının marka ismidir' dedi.

TAKİP ET

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç '18 Haziran 1992'de sendikal mücadeleye baş koymuş, inanmış, adanmış bir avuç cesur yürek Türk Eğitim-Sen'i kurdu. O günlerden bugünlere birçok badire atlatan, buna rağmen sürekli büyüyerek etkinliğini günden güne artıran, kuruluş iradesine ilk günkü gibi sadık kalan, ilkeleriyle, kararlı ve tavizsiz mücadelesiyle mensubu olmakla övündüğümüz sendikamız, bugün 30. Yaşını kutlarken, Türkiye'nin güzide bir sivil toplum kuruluşu haline geldi.

30 yıllık bir çınar olan Türk Eğitim-Sen, eğitim alanında fark yaratan hizmetlerde bulunan, sorunları tespit ederek çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşan, eğitim çalışanlarının hak ve hukukunu çiğnetmeyen, sorunlarını muhataplarına en yüksek sesle duyuran cesur bir sendikadır. diyen Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç; Türk Eğitim-Sen, çalışanların ekonomik, sosyal ve özlük hakları gözeten gerçek bir sendika olmamızın yanı sıra, varlığını Türk varlığına armağan eden Türkiye sevdalılarının hayat verdiği milli bir sivil kuruluşudur. Çalışanların ekonomik, özlük ve sosyal haklarını önceleyen, eğitim alanındaki her gelişmeye müdahil olan, Türk Eğitim-Sen, tüm bunların yanı sıra, ' İlkem, önce ülkem' diyerek, varlığını Türk varlığına armağan eden, yolunu Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığı ile aydınlatan, ihtiyaç duyduğu her durum ve koşulda devletinin yanında olan Türkiye sevdalılarının kuruluşudur.

Eğitim çalışanları emin olsun ki; Türk Eğitim-Sen her durum ve koşulda eğitim çalışanlarının yanında duran gerçek sendikacılığın adresi olmaya ve mensubu olmaktan gurur durduğumuz büyük Türk milletinin tercümanı olmaya, milli bir sivil toplum kuruluşu olarak ses vermeye devam edecektir. Söz veriyoruz!' dedi.

Bakmadan Geçme