Kızının dönmeyeceğini öğrenince kendisini yakan babadan acı haber geldi

Denizli'de evden ayrılan kızının geri dönmek istemediğini söylemesi üzerine kendini yakan şahıs, hayatını kaybetti.

Olay, 19 Ekim Cumartesi günü Denizli'nin Kale ilçe merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan semt pazarında meydana geldi. İlçede fırıncılık yaptığı öğrenilen, bir süredir ailevi sıkıntılar yaşadığı iddia edilen 42 yaşındaki Halil Seliz, mahallede kurulan semt pazarında alışveriş yapan kalabalığın gözü önünde üzerine benzin döktü. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Evden kaçan kızının geri getirilmesini isteyen babayı polis ekipleri ikna edemedi. Bunun üzerine şahsın eşi bölgeye çağrıldı. Eşinin ve polis ekiplerinin çabalarına rağmen ikna olmayan Seliz, kızın eve geri dönmek istemediğini bildirmesi üzerine bir kısmını içtiği ve üzerine döktüğü benzinle kendisini ateşe verdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası şahıs önce Kale Devlet Hastanesine, daha sonra ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Halil Seliz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kuratılamayarak dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Seliz'in cenazesinin cuma namazı sonrasında mahalle camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kale Mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme