Kedi Eros'un davasında yeni gelişmeler…

İstanbul'da bir sitede yaşanan olayda Eros isimli kedi işkence ile öldürüldü. Talihsiz kedinin başına gelenler İbrahim Keloğlan adlı şahıs gerçekleştirdi.  İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 aylık hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.

TAKİP ET

İstanbul Başakşehir'de bulunan 'Ağaoğlu My World Europe' sitesinde doğup büyüyen ve yaklaşık 6 yaşındayken aynı sitede yaşayan İbrahim Keloğlan tarafından öldürülen kedi Eros ile ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı. İstinaf mahkemesi, İbrahim Keloğlan hakkında verilen 2 yıl 6 aylık hapis cezasını onadı.

ALAIN News'den edinilen bilgiye göre İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi (istinaf), Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından İbrahim Keloğlan'a verilen "evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan 2 yıl 6 aylık hapis cezası kararına dair temyiz incelemesini tamamladı.

Yerel mahkemesinin kararında usul ve esaslar açısından hukuka aykırılık bulunmadığını, delil ve usullerde eksiklik bulunmadığını tespit eden daire, delillerin değerlendirilmesinin uygun olduğu sonucuna vardı.

Daire, iddianın doğru tanımlandığını ve sanığa verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasının yasal çerçevede uygulandığını tespit ederken, daire, dava açmak için herhangi bir gerekçe görmediği için esas itibarıyla itirazı reddetti.

Bakmadan Geçme