Karatay Belediyespor Basketbol Takımı Gücüne Güç Kattı

Karatay Belediyesi, spora ve sporculara verdiği büyük desteklerin yanında hayata geçirdiği birbirinden önemli spor yatırımlarıyla da ülkenin geleceğine önemli katkılar yapmaya devam ediyor.

TAKİP ET

Bünyesindeki spor kulübünün elde ettiği başarılarla da her geçen gün adından söz ettiren Karatay Belediyespor Kulübü, 13 farklı spor branşında yüzlerce sporcusuyla Karatay'ı, Konya'yı ve uluslararası platformlarda ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Kulüp son olarak basketbol takımına da çok önemli takviyeler yaptı ve bu alandaki gücüne güç katarak tüm kategorilerinde şampiyonluk için iddialı bir konuma ulaştı.

Karatay Belediyesi, gerek hayata geçirdiği birbirinden önemli ve özgün spor yatırımları, gerekse sporcuya verdiği değerle bu alanda ilerleyen gençlere büyük destekler sunuyor.

KARATAY BELEDİYESPOR KULÜBÜ, 13 BRANŞTA YÜZLERCE SPORCUSUYLA ÜLKE SPORUNA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

2019'da yeniden canlandırılan Karatay Belediyesi Spor Kulübü de; Basketbol,Futbol,Voleybol,Taekwondo,Güreş,Geleneksel Türk Okçuluğu, Atıcılık, Cimnastik,Satranç,Masa Tenisi,Tenis,Halter ve Kickboks olmak üzere 13 farklı branşta genç yeteneklerin önünü açmayı sürdürüyor.

Her bir branşta uzman eğitmenler, antrenör ve hocaların yanı sıra Karatay Belediyesi tarafından şehre kazandırılan birbirinden modern tesislerle sporcuların en iyi şekilde yetişmelerini sağlayan Karatay Belediyespor Kulübü, her geçen gün bünyesine kattığı yeni yetenekler ve önemli sporcularla gücüne güç katıyor.

KARATAY BASKET, PARKEDE ARTIK DAHA İDDİALI

Bu kapsamda Karatay Belediyespor Kulübü bünyesindeki Basketbol Takımı da gerek Karatay Yaz Spor Okulları'ndan yapılan takviyeler gerekse de diğer platformlardaki gayretleriyle takıma dahil olan sporcularla çok daha iddialı bir konuma ulaştı.

Karatay Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı'nda artık; U10, U11 ve U12 kız ve erkekler olmak üzere 80 sporcusu; U14 A ve B erkek, U16 ve U18 A ile B erkekler takımları ile U14 ve U16 kız takımları olmak üzere 130 sporcuyla parkede mücadelelerini verecek.

Böylece toplamda 210 basketbolcu sayısına ulaşan Karatay Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, söz konusu takviyelerle yeni sezonda tüm altyapı kategorilerinde şampiyonluk hedefi koydu ve bu yöndeki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

GELECEĞİN BASKETBOL YILDIZLARI KARATAY'DA OLMANIN FARKINIYAŞIYOR

Karatay Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı'nda olmanın, kendilerini basketbol branşında yetiştirmenin ve bu çatı altında profesyonel liglere hazırlanmanın kendileri için çok kıymetli bir fırsat olduğunu vurgulayan genç basketbolcular, kendilerine bu imkanı sunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya teşekkür ettiler.

Genç basketbolcular; “Basketbolu çok seviyoruz ve gelecekte de çok iyi birer basketbolcu olmak istiyoruz. Hedefimiz büyük ve inşallah tüm kategorilerde şampiyon olacağız. Karatay Belediyespor Kulübü'nün bir parçası olmanın bizim içiniyi bir ayrıcalık ve önemli fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda bizlere bu imkanları sunan ve kendimizi yetiştirmemiz için katkı sunan Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca'ya, kulüp yöneticilerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ANTRENÖRLER VE SPORCULAR, BU SEZON TÜM KATEGORİLERDE ŞAMPİYONLUK HEDEFİ KOYDU

Bu yıl takımlarının pek çok altyapı kategorisinde önemli bir mücadele içerisinde olacağını vurgulayan Karatay Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı Antrenörleride en az genç basketbolcular kadar heyecanlı. Antrenör Sertaç Kursav; “Bu yıl pek çok kategoride mücadele edeceğiz.

Tüm takımlarımızın kategorilerinde şampiyon olması gibi bir hedef koyduk. İnşallah da bunu hep birlikte başaracağız. Bunun için de çok iyi hazırlanıyoruz ve haftanın 5 günü antrenmanlarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. Belediyemizin bize verdiği desteği Konya basketbolu için çok önemsiyoruz. Bu destekleri hiçbir zaman bizlerden eksik etmeyen başkanımıza ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz”dedi.

Antrenör Hakan Bekmezci de tüm kategorilerde şampiyonluk hedefi koyduklarını belirterek şunları dile getirdi; “Bu yıl takıma dahil oldum ve U14, U16ve U18 kategorilerinde hedefimiz şampiyon olmak. Bu konuda iddialıyız ve bunun için de çok çalışıyoruz.Tabii bu süreçte Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca gerek tesisleşmede gerekse de sporculara destek olmak anlamında bizlere çok değer veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

Bakmadan Geçme