İYİ Parti'den Konyaspor Paylaşımı: Kurtuluş yolu taraftarlardan geçiyor!

İYİ Parti Konya İl teşkilatı Konyaspor'un içinde bulunduğu duruma yönelik kamuoyuna bilgilendirme yazısı paylaştı.

TAKİP ET

İYİ Parti Konya İl teşkilatı Konyaspor'un 20 Kasım da yapacağı Olağanüstü Genel Kurul için kamuoyuna bildiri paylaşıldı. Paylaşılan bildiride, kulübün iktidara yakın yöneticileri vasıtasıyla borç batağına sürüklendiği aktarılırken Konyaspor'un gerçek sahiplerinin hem iyi hem kötü günlerinde, hiçbir beklenti olmaksızın takımı destekleyen taraftarlar olduğu vurgulandı.


Konyaspor'un düştüğü borç batağından kurtulmanın yolunun, taraftar sesinin dinlenmekten geçtiği belirtilen paylaşımda şu ifadeler aktarıldı: “Şehrimizin, Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig'de yarışmakta olan geçmişi ve tarihi başarılarla dolu tüm Konyalıların gurur ve iftihar kaynağı KONYASPORUMUZ bilindiği üzere 20.11.2023 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul yapma kararı almıştır.


Gelinen noktada kulübümüzün adı layık olduğu başarılarından ziyade siyasi bir tahakküm altında kalmasıyla anılır hale gelmiştir. Bu anılma öyle bir hale gelmiştir ki; stadı dolduran tüm tarafların “Siyasi Yönetim İstemiyoruz” Sloganları tüm ülkede gerek basın gerek sosyal medyada yankı bulmuştur.


Kulüp iktidara yakın yöneticileri vasıtasıyla borç batağına sürüklenmiş, öz kaynakları tüketilmiş, gelecek nesillere emanet taşınmazları elden çıkarılmıştır. Bu süreçte şehrine ve kulübüne sahip çıkan tüm ülkenin dikkatini çekmiş, vefakâr ve cefakâr Konyaspor taraftarları küstürülmüş ve uzaklaştırılmıştır. Kulübümüzün gerçek sahipleri hem iyi hem kötü günlerinde kar-kış yağmur-çamur demeden hiçbir beklenti olmaksızın takımını destekleyen taraftarlarımızdır. Kulübümüzün içine düştüğü durumdan kurtulabilmesinin yegâne yolu; SİYASİLERİN DEĞİL KULÜBÜN GERÇEK SAHİBİ OLAN TARAFTARLARIN SESİNİN DİNLENİLMESİDİR.


Konyaspor'umuz içinde bulunduğu siyasi tahakkümden ve baskıdan ancak bu şekilde kurtulabilecektir. Siyasi tahakküm öyle bir hal almıştır ki; olağanüstü genel kurulda aday olacak kişiler üzerinde “onay” almaksızın aday dahi olamayacakları mesajı verilmeye başlanmıştır.

KONYASPOR KİMSEDEN SİYASİ İCAZET ALACAK BİR KURUM DEĞİLDİR

Konyaspor varlığını ve mevcudiyetini kendisini oluşturan taraftarlarına borçludur. Bu suretle eski ihtişamlı günlerine dönebilmesinin tek yolu baskı ve dayatma zihniyetinden kurtulmasından geçmektedir. Bizler İYİ Parti İl Teşkilatı olarak şehrimizin marka değeri, yükselen yıldızı ve sevgili hemşerilerimizin gurur kaynağı olan kulübümüze baskı ve dayatma yoluna gidecek her türlü oluşumun, kişinin ve grubun karşısında olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.”

Bakmadan Geçme