İrfan Kulekaya: Uche Ikpeazu, Konyaspor'u FIFA'ya verdi!

Konyaspor'un geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği Uche İkpeazu, Konyaspor'u FIFA'ya verdi.

TAKİP ET

KONYASPOR HABERLERİ: Konyaspor'un eski Sportif direktörü İrfan Kulekaya, Uche İkpeazu'nun alacaklarını tahsil edememesi sebebiyle Konyaspor'u FIFA'ya verdiğini öne sürdü.

Sosyal medya hesabından Konyaspor'lu taraftarların sorularını yanıtlayan eski Sportif direktör Kulekaya, Uche'nin İngiltere'de olduğunu belirterek yeşil beyazlı yöneticilerin Uche'ye ödeme yapmadığını ve Ugandalı futbolcuya değer vermediğini vurguladı.

Kulekaya, Uche'nin teknik ekibin aradığı oyuncu profilinin 3. bölgede top tutan, savaşan ve stoperler arasında kaybolmayan bir futbolcu profilinde olması sebebiyle, Ugandalı futbolcunun kendisi tarafından transfer edildiğini belirtti.

Öte yandan Konyaspor, Kulekaya'nın bu iddialarını henüz yalanlamadı. İddiaların Sosyal medayada dolaşması nedeniyle yeşil beyazlı taraftarlar kulüpten resmi bir açıklama bekliyor.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Yorumlar 3
İbrahim kaymaz 11 Temmuz 2023 22:45

İrfan Kulekaya transferi olan bu futbolcu kaliteli olsa idi onlarca talibi olurdu. Konyasporun menfaatini düşünüyorsa acilen bir kulübe satışında veya kiralanmasında ön olmalıdır. Eğer futbolcu kulüp bulamayıp Konyaspora yük olacaksa Kulekaya vicdanen rahatsızlık duymalıdir. Konyaspora yazık oluyor

Skk42 11 Temmuz 2023 15:24

Bu kazma futbolcuyu kim aldıysa o ödesin. Kulekaya utanmadan birde ben aldırdım diyor.

Anonim 11 Temmuz 2023 02:24

Kaç maça çıkmış da alacak bekliyor sezonun yarısını sakatim ayağına yattı

Bakmadan Geçme