İpek Kıraç kimdir? İnan Kıraç'ın açıklaması ne? İşte detaylar...

İnan Kıraç kimdir? İpek Kıraç kimdir? Kıraç ailesi nereli? İnan Kıraç'ın açıklaması nedir? İşte detaylar...

TAKİP ET

Ünlü iş insanı İnan Kıraç, tüm mal varlığını, kurduğu vakıf aracılığıyla eğitime muhtaç çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. Bunun üzerine İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç babasına açtığı dava ile gündem oldu. İpek Kıraç, babası İnan Kıraç'ın mal kaçırdığını ve hala buna devam ettiğini iddia etti. İddialar sonrası İnan Kıraç, kızını evlatlıktan reddettiğini açıkladı.

Peki İpek Kıraç kimdir? İşte detaylar...

İpek Kıraç 1984 yılında İstanbulda doğdu. 2002 yılında özel bir üniversiteden mezun olan Kıraç, Brown Üneversitesi Biyoloji bölümünü bitirdi. 2009 yılında Brown Üniversitesi Halk Sağlığı programında yüksek lisans eğitimine başladı. UMass Tıp Fakültesi'nde ALS hastalığı üzerine araştırmalar yürüten Cecil B. Day Laboratuvarı Nöromusküler Araştırmaları'nda görev aldı.

İpek Kıraç, 2012 - 2021 yılları arasında bir işletmenin CEO'luğunu yaptı.

Kıraç ayrıca dijital teknolojileri kullanarak ve gönüllü katılımı seferber ederek sokak hayvanlarının refahı üzerine çalışan bir vakfı kurdu.

İpek Kıraç; birçok kuruluşta Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyor. Öte yandan Koç Okulu Yönetim Kurulu Başkanı olan Kıraç, Koç Üniversitesi ve Galatasaray Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Mütevelli Heyet Üyeliği görevlerine devam ediyor.

Bakmadan Geçme