Her düğüne makam aracıyla giden Konyalı başkana tepki!

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın'ın düğün konvoylarına  makam aracıyla katılması, ilçede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Hakimiyet.com'a açıklamalarda bulunan vatandaşlar, 'Tasarruf tedbirleri kapsamında birçok hizmet sekteye uğruyor. Ancak Belediye Başkanı ilçedeki düğün konvoylarına özel aracı dururken, makam aracıyla katılıyor. Bu hak değil mi?' dedi.  

Youtube Kanalı
Abone Ol

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın'ın düğün konvoyları, asker uğurlaması ve bir takım özel programlara belediye aracıyla katılması tepkilere neden oluyor. Tasarruf tedbirlerinin olduğu günlerde, belediye başkanının düğün, asker uğurlama ve bazı özel programlara makam aracıyla katılmasını, ‘kul hakkına girme' olarak değerlendiren Çumralı vatandaşlar, “Tasarruf tedbirleri kapsamında birçok hizmet sekteye uğruyor. Ancak Belediye Başkanı ilçedeki düğünlere özel aracı dururken, makam aracıyla katılıyor. Yakıt parası elbette Çumralı vatandaşlardan çıkıyor. Bu durum kul hakkı değil de nedir?” diyerek tepki gösterdi.

BELEDİYEYİ TEMSİLEN MAKAM ARACIYLA KATILIYORMUŞ!

Konu hakkında açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, “Düğün davetiyeleri, belediyeye geliyor. Ve biz de doğal olarak, belediyeye gelen davetiyelere makam aracıyla katılıyoruz. Bizden önceki başkanlar da birçok yere makam aracıyla katılıyordu ve kimse eleştirmiyordu. Ayrıca ben birçok zaman belediyeye özel aracımla gidip, geliyorum şu ana da özel aracım belediyenin önünde” dedi.

(Aydın'ın özel aracı)

“NERDE KALDI TASARRUF TEDBİRLERİ?”

Aydın'ın açıklamalarına cevap veren Çumralı vatandaşlar ise, “İlçede her gün bir den fazla düğün oluyor. Belediye Başkanı o düğünlerin hepsine makam aracıyla katılırsa, nerde kaldı tasarruf tedbirleri?”

ÇUMRALILAR DURUMDAN RAHATSIZ

İsminin açıklanmasını istemeyen bir başka Çumralı vatandaş ise “Sayın başkan seçim döneminde Çumralının hakkını savunacağını ve hak gözeterek bu görevi yapacağını söylemişti. Çumra'nın malı olan makam aracı ile gezerken bizim hakkımızı mı koruyor. Önceki Belediye başkanlarını kıyaslayarak onların daha fazlasını yaptığını söyleyerek yaptığının doğru olduğunu düşünse de başkasının yaptığı hatayı kendisi de yapıyor. Biz bu durumdan son derece rahatsız oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Aynı şekilde geçtiğimiz aylarda da Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, resmi plakalı makam aracı ile YRP 1. Sıra Meclis Üyesi Mustafa Örs'ün düğününde gelin alma konvoyuna katılmış ve durum vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Ayrıca bazı basın yayın kuruluşları bu konuya dikkat çekerek haber yapmıştı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme