Hayırlı olsun ziyaretinde Hadim halkına mesaj: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Gazetemiz yönetimi, Hadim'de seçimleri kazanan Belediye Başkanı Mehmet Çetiner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu katıldı. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu, Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, ilçedeki çalışmalar konuşulurken, Başkan Çetiner ise, yapılan ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Göreve yeni gelmelerine rağmen her alanda çalışmalara kararlı bir şekilde devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, “İlçemizde göreve yeni geldik ve çok büyük bir sorumluluğun altında olduğumuzu biliyoruz.

Göreve geldiğimiz andan itibaren ilçedeki eksikleri tespit ettik ve çalışma programımızı ona göre planladık. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

“BU MİLLETİN, ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ”

Hadim halkının genel anlamda çiftçilikle uğraştığını ve bu bilinçte olup, çiftçileri her zaman destekleyecek projeler yapacaklarının altını çizen Mehmet Çetiner, “Daha göreve yeni geldik.

Çok büyük bir sorumluluğun altında olduğumuzu biliyoruz. Bu millete hayırlı hizmet yapmayı Cenab-ı Allah nasip etsin. Bu milletin, çiftçinin yanındayız.

Öncelik verdiğimiz baya bir projemiz var. Tabi bunlar arasında başta gelen, belediyelerin asli görevi olan çevre düzenlemesi ve çevre temizliği. Konuyla ilgili çalışmalarımız var, bu dönem buna daha fazla önem vereceğiz.”

“HADİM KİRAZI DEĞERLİ OLACAK”

Bu yıl kirazdaki rekoltenin düşük olduğuna ve kiraz fiyatının yüksek olabileceğine dikkat çeken Başkan Çetiner, “Hadim kirazı hasadı en son yapıldığı için değerli olacağını düşünüyorum.

Zaten bu sene rekolte de düşük. Onun için geçmiş yıllara nazaran, pek kiraz bulunmayacak gibi. Allah'a Şükür Hadim'de üreticiler, dolu, yağış ya da başka bir afetten etkilenmedi.” şeklinde konuştu.

Son olarak sözlerini toparlayan Başkan Mehmet Çetiner, Hadim halkının Kurban Bayramı'nı kutladı.


Ziyaret, Gürbüz'ün, Çetiner'e üzerinde hayırlı olsun yazılı çinili tabak hediye etmesi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme