Haydi Cim-Bom tur zamanı

Yeni formatında oynanacak Şampiyonlar Ligi'ne kalmak isteyen Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys'u saat 22.00'da konuk edecek.

İlk maçta 3-2 mağlup olduğu rakibini Rams Park'ta konuk edecek Galatasaray'da tüm planlar en az 2 farklı galibiyet üzerine yapılıyor. Yeni formatta grup statüsünde 8 maç oynanacak ve müthiş bir futbol heyacanı yaşanacak.

Temsilcimizin Teknik direktörü Okan Buruk: "Hem oyuncularıma hem de statta bizi destekleyecek büyük Galatasaray taraftarına çok güveniyorum. Son 2 sezonda yarattığımız atmosferi yaratıp maçın sonucunda Şampiyonlar Ligi'ne girişimizi kutlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün İsviçre temsilcisi Young Boys ile yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında istedikleri sonucu alacaklarına inandığını söyledi. Deplasmandaki ilk maçı 3-2 kaybettiklerini hatırlatan Buruk, "Buraya daha avantajlı bir skorla çıkmak isterdik. Galatasaray'ın hedefi her maçı kazanmak. Skor bulmak ve artırmak çok önemli. Her zaman her takıma karşı kazanmak için oynadık. Yine aynı düşünceyle oynayacağız. Tutkumuz, isteğimiz, konsantrasyonumuz ve odaklanmamız çok yüksek. Oyuncularım, benim ve taraftarımız için Şampiyonlar Ligi'nde yer almak çok önemli. Aamacımız futbol olarak bunu göstermek, ikinci amacımız Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Oyuncularıma güveniyorum. Tecrübeli, önemli ve kaliteli kadroya sahibiz. Bu kadronun sakin kalıp, kendine güvenip, doğru bir şekilde yönettiğimizde Şampiyonlar Ligi'nde olacağına inanıyorum." dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme