Hasta yatağında silahlı saldırıya uğrayıp hayatını kaybetti

Balıkesir'de geçen hafta silahlı saldırıda yaralanarak hastanede tedavi altına alınan şahıs hasta yatağında tekrar silahlı saldırıya uğradı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir hafta önce uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan 37 yaşındaki Emrah İmamoğlu, Edremit Devlet Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Ziyaret saatinde 22 yaşındaki E.A., Edremit Devlet Hastanesine ziyaretçi gibi gelerek İmamoğlu'nun kaldığı odaya girdi. E.A. tabancasıyla Emrah İmamoğlu'na ateş ederek olay yerinden kaçtı.

İmamoğlu'na ilk müdahale hasta odasında yapıldı, ardından ise acil servise indirildi. Yapılan tüm müdahalelere Emrah İmamoğlu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırının ardından Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri firari E.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı ve zanlı kısa sürede yakaladı. Zanlı E.A., Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan sorgusunun ardından Edremit Adliyesine sevk edildi. E.A.'nın Edremit Cumhuriyet Savcılığınca işlemlerinin yapılması sonrasında nöbetçi mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Emrah İmamoğlu'nun cenazesi otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Cinayet olayı ile ilgili Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme