GSB yurt başvuruları başladı: Peki, son tarih ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan edinilen bilgilere göre, yurt başvurularının başladığı belirtildi. Yurt başvurularına yüksek lisans ve doktora öğrencileri de müracaat edebilecek. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) resmi sayfasından edinilen bilgilere göre, yatay geçiş, dikey geçiş, doktora, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan ve özel yetenek öğrencileri için yurt başvurularının başladığı öğrenildi. Bugün başlayan başvurular, 07 Ekim Pazartesi günü son bulacak. İşte detaylar…

YURT BAŞVULARI E DEVLET'TEN YAPILACAK!

GSB, üniversite öğrencilerinin barınma sorunu çözmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bakanlık, bu yıl üniversite eğitimi gören ve herhangi bir yurda yerleştirilmeyen öğrenciler için ek tercih dönemini başlattığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) resmi sayfasından edinilen bilgilere göre, yatay geçiş, dikey geçiş, doktora, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan ve özel yetenek öğrencileri için yurt başvurularının başladığı öğrenildi.

Bugün başlayan başvurular, 07 Ekim Pazartesi günü son bulacak. Adaylar başvuruları e-devlet üzerinden GSB yurt başvuruları bölümünde kolaylıkla yapabilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme