Giovanni Van Bronckhorst: 'Basit bir gol yedik'

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Trabzonspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Maçın ilk 15 dakikasının bekledikleri gibi geçtiğini belirterek, "Tempolu ikili mücadelelerin olduğu bir ilk 15 dakikaydı. Rakibimiz için maçın değiştiği an 10 kişi kaldıkları kırmızı kart anı oldu. Kırmızı karttan sonraki 10-15 dakikalık süreçte iyi oynayamadık." diye konuştu.

Hollandalı teknik adam, 10 kişiye karşı gerektiği şekilde oynayamadıklarını dile getirerek, Rakibin golü bulduğu pozisyonda da iyi savunma yapamadıklarını, ve basit bir şekilde gol yediklerini söyledi.

Bronckhorst, "Daha sonrasında dizilişimizi değiştirdik ve ilk yarının son 20 dakikasını kontrol altında tuttuk. Bu süreçte bir gol bulduk, 2 de fırsat yarattık ama bunlarda rakip kalecinin harika kurtarışları oldu. İkinci yarıda ikinci golü bulmaya çalıştık. Pas hızımız yeterince iyi değildi. Yine de fırsatlar bulduk ama rakip kaleci bu noktada başarılıydı. Rafa ve Semih ile fırsatlar bulduk, bunları gole çeviremedik. Zor bir deplasmandan 1 puan alıyoruz ama bugün itibariyle 2 puanı kaybettik. Rakip kendi taraftarıyla skoru almak için çok fazla uğraştı. Onlar da bu konuya yardımcı olmaya çalıştılar. Galip gelememek elbette üzücü. Bu maçı analiz edeceğiz ve önümüzdeki hafta oynayacağımız Eyüpspor maçına hazırlanacağız." dedi.

AA

Bakmadan Geçme