Gaziantepspor, galibiyeti unuttu!

Gaziantep FK, Süper Lig'de galibiyete hasret kaldı. Güneydoğu Anadolu temsilcisi, Trendyol Süper Lig'in 9'uncu hafta maçında deplasmanda Bellona Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Gaziantep FK'nin galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

Gaziantep FK, Süper Lig'de 7 maçtır galibiyete hasret. Güneydoğu Anadolu temsilcisi, dün oynadığı Bellona Kayserispor maçında 2-2 berabere kaldı. Güneydoğu Anadolu temsilcisinin bu maçla birlikte galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

8 HAFTADA 6 PUAN ALABİLDİ!

Sezona deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi 1-0 yenerek başlayan Gaziantep ekibi, daha sonra Samsunspor'a 1-0, Galatasaray'a 3-1, Net Global Sivasspor'a 3-2 ve ikas Eyüpspor'a 3-2 yenilirken Trabzonspor ile 0-0, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar, bir haftayı da bay geçti.

Dün deplasmanda Bellona Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Güneydoğu Anadolu temsilcisinin galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Geride kalan haftalarda 6 puan toplayan Gaziantep FK, rakip fileleri 9 kez havalandırdı, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

AA

Bakmadan Geçme