Gazetemizden Bozkır Belediyesi'ne ziyaret: Halka daha iyi hizmet vermek için kapıları söktü!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Gazetemiz yönetimi, Konya'da yerel seçimler sonrası göreve gelen belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Son olarak yapılan ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ile birlikte Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Nazif Karabulut, halkla arsında sınır kalmaması adına makam odasının kapısını söktüğünü belirtti.

SEÇİM ÖNCESİ SÖZ VERMİŞTİ SÖZÜNÜ TUTTU!


Seçim çalışmaları sırasında kazanırsa makam odasındaki kapıyı sökeceğini vaat ettiğini dille getiren Nazif Karabulut, seçildikten sonra ilk işinin kapıyı sökmek olduğunu ifade etti.

Karabulut, “Seçim çalışmalarına başladığımızda, halka kendimi tanırken, biri bana, ‘Biz belediye başkan makam odasını bilmiyoruz, tanımıyoruz' ben de ‘nasıl olur, başkanla görüşmediniz mi hiç?

dedim. Onlar da ‘hayır' deyince o gün söz verdim. Kazanırsam makam odasındaki kapıyı sökeceğim dedim ve söktüm.

İnsanlar direkt geliyor, derdini bizzat bana anlatıp gidiyor. Bugüne kadar halkın küçük sorunlarını çözmeye çalıştım ve eminin bugün seçim olsa yüzde 60 oranında oy alırım.” dedi.

“KENDİ İMKANLARIMIZLA O PROJELERİ TAMAMLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”


Bozkır için 24 projeleri olduğuna ve bu projeleri kendi imkanlarıyla tamamlamaya çalışacaklarına değinen Nazif Karabulut, “Şu an için 24 projemiz var ancak Maliye Bakanlığı'nın tasarruf tedbirleri nedeniyle işimiz zorlaşıyor.

Bunun için Büyükşehirden destek istedik ama onlar da tedbirlerden dolayı pek destek olamıyorlar. Biz de kendi imkanlarımızla o projeleri tamamlamaya çalışacağız.” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Ziyaret, Gürbüz'ün, Karabulut'a üzerinde hayırlı olsun yazılı çinili tabak hediye etmesi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme