'Gazeteciler Hatıra Ormanı' oluşturuldu

 'Milli Ağaçlandırma Günü' dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü, Konya Orman Bölge Müdürlüğü ve Konya Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle fidan dikim etkinliği düzenlendi.

TAKİP ET

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi, orman varlığımızın arttırılarak daha yeşil bir Türkiye için Milli Ağaçlandırma gününde Beyşehir Çevre Yolunda 'Gazeteciler Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

Fidan dikim törenine AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya Vali Vekili Mehmet Aydın, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Konya Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, yerel ve ulusal basının temsilcisi ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Meram İlçesi Dere Aşıklar Mahallesi Beyşehir Çevre Yolu 17. km'sindeki 3 hektar alana; 100 Alıç, 100 Ahlat, 100 Badem, 100 Zerdali, 100 Geyik Elması, 500 Lavanta, 2.000 Karaçam ve 2.000 adette Sedir olmak üzere toplam 5 bin fidan toprakla buluşturuldu MUHAMMED EMİN GÜLEÇ

Bakmadan Geçme