Galatasaray, Derrick Köhn'ü kiraladı

Galatasaray, sol bek Derrick Köhn'ün Werder Bremen'e kiralandığını duyurdu.

Galatasaray'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamasında, Futbolcu Derrick Köhn'ün 2024-2025 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Werder Bremen ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Açıklamada, satın alma opsiyonunun 5 milyon 125 bin avro olduğu belirtilerek, ilaveten anlaşmada geçici transfer dönemi için 400 bin avro tutarında şarta bağlı bonus yer aldığı aktarıldı.

Geçen sezon ara transferde Hannover 96'dan 3 milyon 350 bin avro bonservisle kadroya dahil olan sol bek, sarı-kırmızılı formayı 19 resmi karşılaşmada giyerek 1 kez gol atma mutluluğunu yaşadı.

Derrick Köhn'ün veda mesajı

Köhn, sosyal medya paylaşımında, Geldiği ilk günden beri Galatasaray'ın başarısı için çalıştığını ve formayı giymekten dolayı her zaman onur duyduğunu dile getirerek, "Sarı-kırmızılı taraftarların önüne çıkmak, bu büyük camiaya hizmet etmek benim için her zaman büyük bir keyif oldu. Hayatımda unutamayacağım günleri burada yaşadım ve şu an kısa bir süre için buradan ayrılıyorum. Her zaman söylediğim gibi 'En büyük cimbom.' Başarılar Galatasaray." diye konuştu.

AA

Bakmadan Geçme