Fenerbahçe Alanyaspor'u ağırlayacak

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbahçe, yarın evinde Corendon Alanyaspor ile mücadele edecek. Ülker Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak maçı hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

TAKİP ET

Fenerbahçe, Süper Lig'de son olarak deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla yenmişti. Bu galibiyetle beraber sarı-lacivertli ekip, ligde maç fazlasıyla 7 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.


Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, bu galibiyetten sonra takımı Corendon Alanyaspor mücadelesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon deplasmanda Galatasaray ile oynanan karşılaşmadan sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza alan Mert Hakan, Tahkim Kurulu'nun cezasını 4 maça indirmesiyle beraber, Rizespor maçıyla cezasını tamamlamıştı. Orta saha oyuncusu bu maçta Jose Mourinho'nun şans vermesi halinde tekrar sahalara dönmeye hazırlanıyor.


Bright Osayi Samuel, Rizespor deplasmanına bileğindeki sakatlıktan dolayı götürülmezken, durumu belirsizliğini koruyor. Savunma oyuncusu, takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam ediyor. Son idmanda durumu değerlendirerek, Mourinho'nun maç saatinde Osayi- Samuel'in oynayıp oynamayacağına karar vermesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme