Fatih Serkan Albayrak: 'Hakemlerden isteğimiz var'

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak Konyaspor Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor sahasında Sivasspor'la karşılaştığı maçtan 0-0 golsüz beraberlikle ayrıldı.Maçın ardından Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak maçı değerlendirdi.

Fatih Serkan Albayrak, maçı iki bölümde değerlendirerek, “İlk yarıda gerçekten istediğimiz tempoda bir oyunu oynayamadık. Mücadele gücümüz istediğimiz düzeyde değildi. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, oyuna gelen oyuncularımızın katkıları, temponun biraz artması rakibin de fiziksel olarak yorgun kalması pozisyonlarımızı üretmemize sebep oldu”dedi.
Albayrak, “Kazanmak için elinden geleni yapan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çünkü gerçekten kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biz sadece iç sahadaki kazanamama problemimizi ilerideki haftalarda yenmek istiyoruz” diye konuştu.

Hakemlerle ilgili konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu, hiçbir zaman olumsuz bir söylemlerinin olmadığının altını çizerek, “6'ncı haftaya geldik. İlk defa berabere kalmıyoruz. İlk defa da yenilmiyoruz. Bundan önce de 2 defa yenildik. Ama hakemlerle ilgili gerçekten hiçbir sıkıntımız yok” ifadelerini kullandı.

Albayrak sözlerini şöyle noktaladı:

Sonuçta biz kötü oynamıyoruz, yenilebiliyoruz, rakibimiz de yenilebilir. Amacımız burada Türk futboluna hizmet edebilmek, kendi camiamızı mutlu edebilmek için uğraşıyoruz. Bu oyunu güzelleştirmek adına hakemlerimizin destek olması yönünde isteğimiz var. Oyunu güzelleştirecek kararlar verilsin. Ceza sahasının içinde veremedikleri faulleri ceza sahasının dışında çok rahat veriyorlar. Hassasiyetleri ceza sahasının içinde farklı, ceza sahasının dışında farklı gösteriyorlar. Bu hassasiyeti hakemlerimiz ne zaman gerçekten kavrayabilirse o zaman oyun güzelleşecektir. Sonuç olarak daha az düdük çalınır, daha heyecanlı futbol Türkiye'de izlenir diye düşünüyorum.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme