Eski eşi tarafından bıçaklandı

Kocaeli'de iki çocuğunu okula götürmek için evinden çıkan genç kadın, eski eşi tarafından bıçaklandı.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi'ndeki 3 katlı bir binanın önünde meydana geldi. Çocuklarını okula götürmek için evden çıkan 34 yaşındaki A.R., bir yıl önce boşandığı eski eşi F.Y. ile karşılaştı. Bina önünde yaşanan tartışma esnasında F.Y., cebinde bulundurduğu bıçakla iki çocuğunun yanında A.R'yi bıçakladı. Olay sonucunda bacağından yaralanan A.R., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleden sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. F.Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. F.Y'nin, A.R'yi zaman zaman tehdit ettiği ve bundan dolayı hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.

Olayı anlatan A.R'nin annesi, "Kızım çocuklarını okula götürmüş. Şahıs onu yakalamış. İçeriye girmesi için zorlamış. Kızım da gördüklerine 'Polisi arayın' demiş. O arada benim arkadaşlarım beni aradı. 'Kızını zorla eve soktu' dediler, bende geldim. Bacağını bıçaklamış. Kızım tehdit altında" ifadelerini kullandı.

Adalet istediğini belirten anne, "Adalet yok. Benim kızım 2 senedir tehdit altında. Başımız belaya girecek. Ya o bizi öldürecek, ya da biz onu. Bugün gelmiş olay çıkarmış. Benim kızım öldükten sonra iş işten geçecek. Korkuyla yaşıyoruz. Çocuğunu okula korkuyla götürüyor." şeklinde konuştu.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme