Ereğli'de Can Yücel Anıldı

Ereğli Belediyesi organizasyonu, şair ve yazar Şükrü Erbaş'ın katılımlarıyla usta şair Can Yücel vefatının 25. yılında Ereğli'de anıldı. Anma programında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nejat Türktaş ve çok sayıda vatandaş yerini aldı.

TAKİP ET

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Akpınar: “Can babanın bugün ölüm yıl dönümü olması sebebiyle burada toplandık. Sevgili şairimiz Şükrü Erbaş'a öncelikle teşekkür ediyorum. Benim mutluluğum çok daha fazla çünkü Ereğli'de bir şey yapılmıyor deniyordu. İşte sosyal belediyecilik, halkçı belediyecilik bunu gerektiriyor. Biz de bundan sonra bunu yapmaya devam edeceğiz. Benim için Can Yücel özel. Bazen toprağa bir tohum atılır o tohum büyür filizlenir ve fidan olur. Biz fidan olduk ama bu gençler Ereğli'de çınar olacak inanıyorum. Programımızı şereflendiren değerli şair ve yazarımız Şükrü Erbaş'a ve katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra sahneye gelen şair ve yazar Şükrü Erbaş, Can Yücel'in muhteşem şiirlerini Ereğlililer için seslendirdi ardından da yerel sanatçıların mini konseri ile program sona erdi.


Bakmadan Geçme