Enntepe Alışveriş Merkezi açıldı

Tepekent Mimarlık tarafından hayata geçirilen Enntepe Alışveriş Merkezi bugün hizmete açıldı. Enntepe Alışveriş Merkezi Konyalıların gözde alışveriş mekanı olmayı hedefliyor.

Bugün hizmete açılan Enntepe Alışveriş Merkezi Konya'ya ulusal çapta firmaları ilk kez getirme özelliğine sahip olmakla beraber toplamda 35 bin metrekare kullanım alanına sahip.

5 BİN METREKARE EĞLENCE MERKEZİ

Enntepe alışveriş merkezi Konyalılara sadece doyasıya alışveriş imkanı vermiyor. Enjoy oyun alanı ile alışveriş için gelen aileler alışverişlerini yaparken çocuklarda doyasıya eğlenecekler. AVM içerisinde 5 bin metrekare alana kurulan eğlence merkezinde hem çocuklar hem de yetişkinlerin eğlenebileceği aktiviteler bulunuyor. Enntepe alışveriş merkezi hem oyun alanı hem ulusal markalarla dolu alışveriş merkezi ile şehrin uğrak noktaları arasında olmayı hedefliyor.

KONYA'NIN HELİKOPTER PİSTİ BULUNAN TEK ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Yurt içi ve yurt dışından birçok misafir ağırlamayı hedefleyen AVM birbirinden ünlü markalar ile hizmet vermeye başladı. AVM sıra dışı konsepti ve tasarımı yanında helikopter pisti ile de çok dikkat çekiyor. AVM'nin üzerinde bulunan helikopter pistiyle Konya'nın ilk ve tek helikopter pistli alışveriş merkezi unvanına sahip.

Alışveriş yapmak isteyenler helikopterle AVM'ye gidebilecekler.

ENNTEPE ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE HANGİ MARKALAR VAR

Enntepe Alışveriş Merkezi'nde birçok ünlü markalar yer almakta.

Modanın öncü markalarından Nautica, Ramsey, Yargıcı, Gusto, Ecrou yer alıyor. Spor markalarından Sneaks Up, zücaciye ihtiyaçlarınız için MR DIY, gastronomi ulusal çapta ün salmış markalardan Big Chefs, Huqqabaz, The Hunger ve daha bir çok alanda onlarca önemli marka alışveriş merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bakmadan Geçme