Emniyet kemerini takmayan şoförden ilginç savunma: Göbeğim var

İstanbul Kadıköy'de ekipler tarafından sıkı bir denetim gerçekleştirdi. Emniyet kemerini takmayan bir minibüs sürücüsü ilginç bir savunmada bulundu, 'Göbeğim var'

TAKİP ET

İstanbul'da Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul Kadıköy'de önemli bir denetim gerçekleştirdi. Ekipler kural ihlallerini denetlemek amaçlı minibüslere yolcu kılığında bindi. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde yapılan denetimlerde minibüs kapatisesinden daha fazla yolcu alan, araç kullanırken cep telefonuyla konuşan, emniyet kemeri takmayan ve kırmızı ışık ihlali yapan şoförlere ceza yazıldı.

"GÖBEĞİM VAR"
Denetimler esnasında bir sürücünün emniyet kemeri takmaması sebebiyle minibüs durduruldu. Durdurulan minibüsün şoförü S.Ö., göbeğini sebep göstererek emniyet kemeri takamadığını söyledi. Hatalı şoföre 436 Lira para cezası uygulandı. Denetimlerde 4 sürücüye toplamda 4 bin 939 Lira para cezası kesildi. Ceza yiyen minibüs şoförü S.Ö'in yaptığı savunma ekipleri şok etti. S.Ö, “Göbeğim olduğu için emniyet kemeri yetişmedi, ceza yedim. Normalde memur arkadaşları görünce kemer takıyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme