Duygu Şifaver Kaya artık Anadolu Yıldızlarında

Türk voleybolu'nun tanınmış isimlerinden olan Duygu Şifaver Kaya, Konya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü Voleybol takımında başantrenör olarak göreve başladı

TAKİP ET

Voleybol hayatına 14 yaşında başlayan ve profesyonel olarak uzun yıllar voleybol oynayan, filenin bilinen isimlerinden Duygu Şifaver Kaya, memleketi Konya'da Anadolu Yıldızları Spor Kulübünde bu kez antrenör olarak yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.


Voleybol ile 14 yaşında tanıştığını belirten Şifaver Kaya, ‘14 yaşında voleybol oynamaya başladım. Genç milli takım seçmelerine katılmamla voleybol'a olan sevdam perçinlendi. Gazi üniversitesi beden eğitimi öğretmenliğini kazanmamla Şimdi ki adı ilbank olan Ankara 2.lig takımında 4 yıl kadar as kadroda yer aldım' dedi.


2000 yılında 1. Lig de mücadele eden Bolu Gentaş werzalit, 2001-2002 sezonun da 2. Lig de yer alan Kayseri Karsu Molu, 2002-2003 sezonun da 1.ligde yer alan İstanbul 75. Yıl voleybol takımın da profesyonel spor hayatına devam eden Duygu Şifaver Kaya Konya ya memleketi Konya'ya 20 yıl önce dönüş hikayesini ise şu cümlelerle aktardı. ‘Memleketim Konya ya babamın hastalığı nedeniyle geri döndüğümde özel bir eğitim kurumunda yaklaşık 20 yıl beden eğitimi öğretmenliği ve Antrenörlük yaptım. Yetiştirdiğim sporcularla çok sayıda şampiyonluk ve büyük başarılara imza attım.


Anadolu Yıldızları Spor Kulübüne başantrenör olarak imza atan Duygu Şifaver Kaya, ‘Yeni çalışma hayatımı şehrimin Nadide kulübü Anadolu yıldızlarında voleybol koordinatörü ve baş antrenörü olarak devam edeceğim Voleybola gönül vermiş bütün yürekleri en güzel başarılara taşıyacağıma inandığım bir yerde olmaktan çok mutluyum' ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme