Çevre Yolu, Eğiste Viyadüğü Ve Alacabelde Çalışma Hızlandı

Türkiye'nin bölge müdürlükleri arasında en geniş yol ağına sahip,  Karayolları 3. Bölge müdürlüğünde çalışmalar hız kazandı. Devam eden çalışmalarda Çevreyolu, Eğiste Viyadüğü ve Alacabel tünelinde aralıksız sürdürülmektedir.

TAKİP ET

Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünde yaz mevsiminin girmesiyle çok hızlı bir çalışma dönemi başladı. Karayolları bölge müdürlükleri arasında en geniş yol ağına sahip bölge müdürlüğünde bir süredir devam ederken,. Duraksamalar görülen Konya çevre yolunda çalışmalar devam etmektedir. 28 Km. lik mesafede geceli- gündüzlü çalışma yapılıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre yine bir süredir yapımı devam eden Hadim- Eğiste viya düğünde de çalışmalara hız verildi. Muhtemelen bu yıl sonuna kadar viyadük tamamlanmaya çalışılacak. Bu viyadüğün tamamlanmasıyla Hadim ve Akdeniz'e daha çabuk ve kolay ulaşım sağlanmış olacak.

Yine Antalya- Seydişehir yolunda devam eden ve 1800 rakımlı Alacabbel tünelinde de çalışmaların devam ettiğini öğrendiğimiz inşaatın yıl sonuna kadar büyük bölümünün yapılacağı, hatta kış aylarında Alacabel yolunda kar ve benzeri kapanmalarda tünelin kontrollü olarak trafiğe açılabileceği öğrenildi.

(HABER MERKEZİ)

Bakmadan Geçme