Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Mesajı

Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü mesajında ' Ülkemiz tarihine kara bir leke olarak iz bırakan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. Yılını yaşarken Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun darbelere karşı durduğu yerde durarak diyoruz ki Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmayız.' dedi.

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü mesajında; " Ülkemiz tarihine kara bir leke olarak iz bırakan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. Yılını yaşarken Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun darbelere karşı durduğu yerde durarak diyoruz ki; Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmayız." dedi.

Özcan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu inanç ve şuur ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın “meydanlara çıkın!” çağrısı sonucu milletimiz o gece sokaklara çıkarak büyük bir vatan savunması gerçekleştirmiştir.

Hain yapılanmanın sinsi planlarını bozarak devletimizin geleceğini kurtaran ve meydanları yine aynı şuur ile dolduran milletimizin tüm ferdine şükranlarımı sunuyorum.

Rabbim; devletimizi ve milletimizi bir daha böyle hain girişimlerle karşı karşıya bırakmasın.
Gazilerimize sabırlar, şehitlerimize rahmet diliyorum."

Bakmadan Geçme