Bulgan Meşalemiz Konya'ya ışık ve güven saçacak !

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Zafer Partisi Konya 2.olağan il kongresinde Zafer Partisi Konya İl Başkanlığına seçilen E.Binnur Bulgan mazbatasını aldı.

TAKİP ET

Başkan Bulgan mazbata töreninden sonra yapmış olduğu açıklamada; Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı olarak mazbatamızı aldık, Bundan sonraki çalışmalarımızı eksik olan ilçe teşkilatlarını kurmak ile başlayacak, gençlik kollarımızı kuvvetlendireceğiz, resmî kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımıza ziyaretlerde bulunacağız. Bizi sahalarda daha fazla göreceksiniz çünkü sığınmacıların dışında diğer politikalarımızı Konyalı hemşehrilerimizin büyük çoğunluğu bilmiyor, onları anlatacağız. Bilim, birlik, barış sloganımızın içeriğini uygulayacak çalışmalar hazırlığı içindeyiz ve hayata geçireceğiz.
Bunlarla beraber hemşehrilerimizin dertlerine derman olmaya çalışacağız. Yapılacak ilk genel seçimler de Konya'daki oy oranımızı asgaride 3 e katlamak üzere tüm ilçelerde çalışma programlarımızı hazırladık. Özetlersek Zafer Partisi'nin meşalesini daha fazla ateşleyip ışık ve güven saçmaya devam edeceğiz' ifadelerine yer verdi

Bakmadan Geçme