Bu maçlarda penaltı çıkabilir

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 8.Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak.

TAKİP ET

PENALTI 'VAR' kokusu..

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 8.Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak.

Oynanacak 4 karşılaşmada yaptığımız analizlerde PENALTI kararlarının çıkma olasılığının yüksek olduğu gözüküyor.

TÜMOSAN KONYASPOR-İKAS EYÜPSPOR

Konya Büyükşehir Belediyesi MEDAŞ Stadyumundaki zorlu karşılaşma saat 13.30 da başlayacak. Hakem Erkan Özdamar'ın yöneteceği maçta ev sahibi takım, iç sahadaki ilk galibiyetini almaya çalışacak. Hucum ağırlıklı bir oyun formatı ile sahada yer alması beklenen Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın nasıl bir kadro tercihi ile çıkacağı merakla bekleniyor.

8 puanlı Konya ekibi bu sezon sahasında maç kazanamadı. 12 Puan toplayan İkas Eyüpspor ise ilk mağlubiyetini geçen hafta Beşiktaş karşısında almıştı. Savunma ağırlıklı bir oyunla kontra atağı tercih etmesi beklenen İstanbul ekibi, daha çok akan oyunda gol buluyor.

BİR TAKIM EKSİK KALABİLİR

4 veya 5 sarı kartın beklendiği maçta, kırmızı kart Çıkma ihtimali yüzde 70'lerde gözüküyor. Her iki takımın gol bulacağı maçta Penaltı olma ihtimali de çok yüksek.

Maçı kazanan takımı Penaltı kararı belirleyebilir.

ADANA'DA KRİTİK MAÇ

Bu sezona kötü başlayan Adana Demirspor, sahasında konuk edeceği Samsunspor karşılaşmasında mutlak 3 puanı hedefliyor. 16:00'da başlayacak maçta gol yollarında sıkıntı yaşayan Adana ekibinin, bu sorunu çözüp çözemeyeceği merak ediliyor. 1 puanla son sırada yer alan Mavi Şimşekler, gol yollarında etkili olabilirse bu maçtan puan çıkarabilir. Yoksa milli araya galibiyetsiz girilecek. Konuk Samsunspor ise moralli ve formda. Etkili forvetleri olan Kırmızı Beyazlılar bu maçta da en az 2 gol bulabilir.

Karşılaşmada PENALTI kararının da çıkması yüksek ihtimal.

Haftanın kapanış maçlarında ise Avrupa'dan moralsiz dönen iki takım, lig maçlarını kayıpsız geçmeye çalışacak.

Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile Rams Park'ta karşılaşırken, Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda galibiyet arayacak. Her iki karşılaşmada da Penaltı olma olasılığı yüksek.

Milli araya moralli girmek isteyen takımların mücadeleleri nefes kesecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme