Başkan Ustaoğlu mesai arkadaşları ile kahvaltıda

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Belediye bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile kahvaltıda bir araya geldi.

TAKİP ET

Başkan Ustaoğlu, mesai kavramı gözetmeden vatandaşların mağdur olmaması için azim ve gayretle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.


Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binasında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Ustaoğlu, “Sizler, ilçemizin kalkınmasında en önde yer alıyorsunuz. Her birinizin emeğiyle şehrimizi daha güçlü ve modern bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Birlikte çalışarak, halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Seydişehir'in gelişmesi ve yaşanılabilir bir şehir için emek veren çalışma arkadaşlarımız benim için çok değerli diyen Başkan Ustaoğlu; “Güne ve mesaimize birlikte hizmet ettiğimiz, her zaman birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarımızla başladık. Hep birlikte var gücümüzle çalışarak en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Gün ve saat mefhumu gözetmeden çalışan mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme