Başkan Şahin'den yeni Halk Eğitim Müdürlerine ziyaret

Dünya Görmeyenler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu ve Meram Halk Eğitim Müdürleri 'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette görme engelli bireylerin eğitim imkânlarının artırılması ve sosyal hayata katılımlarının desteklenmesi için iş birliği vurgulandı.

TAKİP ET

Dünya Görmeyenler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karatay Halk Eğitim Müdürü olarak görev yaparken Selçuklu Halk Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Yaşar Kolukısa ve Selçuklu Halk Eğitim Müdürlüğü'nden Meram Halk Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Erdinç Sarıca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde Mehmet Ali Şahin'e dernek yönetim kurulu bazı üyeleri de eşlik etti. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde halk eğitim merkezlerinin görme engelli bireylere yönelik verdikleri desteklerden duyulan memnuniyet dile getirildi. Şahin, müdürlerin dernek faaliyetlerine olan katkılarını takdir ederek, "Karatay'ın onuru olan Yaşar Kolukısa ve Selçuklu'da başarılı işlere imza atan Erdinç Sarıca, yeni görevlerinde de topluma önemli hizmetler sunmaya devam edeceklerdir. Dünya Görmeyenler Derneği olarak, halk eğitim merkezlerinin bu desteğini sürdürmelerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz," ifadelerini kullandı.

Her iki müdür de, görme engelli bireylerin sosyal hayata katılımını desteklemek ve eğitim imkânlarını artırmak için her türlü iş birliğine açık olduklarını belirttiler. Kolukısa ve Sarıca, yer değişikliği sonrası da dernekle yakın temas içinde olacaklarını ve desteklerini sürdüreceklerini vurguladılar.
Bu anlamlı ziyaret, halk eğitim merkezlerinin engelli bireyler için sunduğu olanakların güçlenmesine yönelik atılan adımların bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Bakmadan Geçme