Başkan Korkmaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gülvezir Korkmaz'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

TAKİP ET

KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gülvezir Korkmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Korkmaz, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümünü mutlulukla karşılıyoruz. Bu anlamlı günde, büyük bir millet olmanın gururunu bir kez daha yaşıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

BİR MİLLET OLARAK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK

Başkan Korkmaz, “30 Ağustos Zaferi, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda milli bir bilincin ve dayanışmanın zaferidir. Çanakkale'de başlayan mücadelemiz, Dumlupınar'da zafere ulaşarak, milletimizin azim ve kararlılığının bir sembolü haline gelmiştir. Bu zafer, bize, zorluklar karşısında birlik olduğumuzda her şeyi başarabileceğimizi göstermiştir” diye konuştu.

KONYA' DAN TÜRKİYE' YE UZANAN BİR SES

Korkmaz mesajında, “KONYAGİAD olarak, Konya'mızın ve ülkemizin gelişimi için çalışmaya devam ediyoruz. Üyelerimizle birlikte, şehrimizin ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkararak, ülkemizin büyümesine katkı sağlıyoruz. 30 Ağustos ruhuyla, iş dünyasındaki tüm zorlukların üstesinden gelmeye kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

“GELECEK NESİLLERE DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE BIRAKMAK SORUMLULUĞUMUZDUR”

Bu zaferin ışığında, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için sorumluluklarımızın farkındayız diyen Başkan Korkmaz, “gençlerimizi yetiştirirken, milli bilinç ve girişimcilik ruhunu aşılamak en büyük hedeflerimizden biridir” diyerek mesajını sonlandırdı.

Bakmadan Geçme