Başkan Çevik, yerli ve milli bir anayasa şart!

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Siyonizm karşısında yerli ve milli bir anayasanın gerekliliğine dikkat çekti. 

Youtube Kanalı
Abone Ol

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Siyonizm karşısında yerli ve milli bir anayasanın gerekliliğine dikkat çekti.

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette sık sık gündemi meşgul eden anayasa tartışmalarına değinen Çevik, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendine özgün yerli ve milli anayasasının olmasının gerekliliğine değindi.

Çevik, “Nasıl arabamız yerli ve milliyse anayasamızın da yerli ve milli olması lazım” diye konuştu. Siyonizmi boykotta sadece kola içmemenin yeterli olmadığını dile getiren Başkanı Adem Çevik, “Asıl Siyonizmi boykot Siyonizm masonlarının dayattığı kanunlardan ve anayasadan kurtulmakla olur” dedi.

“YERLİ VE MİLLİ BİR ANAYASAMIZ OLMALI”

Yerli ve milli bir anayasanın gerekli olduğunun altını çizen Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, “Meclis Ankara'ya taşındıktan sonra işgalcilerin alfabesini aldık. Medeni Kanun aldık.

Almanya'dan İsviçre'den İtalya'dan Fransa'dan kanunlar aldık. Şimdi biz yüzde 99 Müslüman diyoruz ancak yüzde 1'in dediği oluyor.

Tamam kola içmeyelim. Ama asıl siyonizmi boykot siyonizmin masonlarının dayattığı kanunlardan ve anayasadan kurtulmakla olur.

Nasıl arabamız yerli ve milliyse anayasamızda darbecilerin, işgalcilerin anayasası olmamalı. Anayasamız da kanunlar da yerli milli olmalı. Fıtrata uygun olmalı. Müslümanların anlayacağı şekilde olmalı.” ifadelerinde bulundu.


Özel Haber

Bakmadan Geçme