Başkan Akpınar Güne Fen İşleri Şantiyesi İşçileriyle Başladı

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, bu sabah fen işleri şantiyesindeki işçileri ziyaret ederek güne başladı. Sabahın erken saatlerinde şantiyeye giden Başkan Akpınar, çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak işçilerle kahvaltı yaptı.

TAKİP ET

Asfalt çalışmalarının hızla ilerlediğini belirten Başkan Akpınar, "Bugün mesaimize şantiyelerimizde görevli işçilerimizle başladık. Şehrimizin altyapısını güçlendirmek, yaşam kalitesini artırmak ve daha temiz bir şehir için saha çalışanlarımızın özverili çalışmalarını çok önemsiyoruz. İşçilerimizin gayretleri sayesinde asfalt çalışmalarımızı zamanında, eksiksiz bir şekilde gerçekleştireceğiz, güzel ve tertemiz bir şehirde nefes alma imkanı bulacağız. Bizler de çalışanlarımıza destek olmak ve işlerini kolaylaştırmak adına yapılması gereken her şeyi yapacağız. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, emekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretinde işçilerle sohbet eden Başkan Akpınar, saha çalışanlarının şehirdeki yolların, parkların, diğer altyapı hizmetlerinin kalitesini arttırdığını ve şehrin daha temiz olmasını sağladıklarını vurguladı. İşçiler ise Başkan Akpınar'ın bu ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve kendilerini daha motive hissettiklerini belirtti.

Bakmadan Geçme