Altınapa Barajı'nda Balık Tutmak İsteyen Vatandaş Çamura Saplandı

Konya'da balık tutmak amacıyla Altınapa Barajı'na giden A.Ö. isimli bir vatandaş, baraj gölünde suyun çekilmesi sonucu oluşan çamura saplandı. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı güvenlik görevlilerinin ambulans ve itfaiye ekiplerine haber vermesiyle kurtarılan A.Ö.'nün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Konya'da balık tutmak amacıyla Altınapa Barajı'na giden A.Ö. isimli bir vatandaş, baraj gölünde suyun çekilmesi sonucu oluşan çamura saplandı.

Son günlerde kuraklığın etkisiyle suyu azalan barajın zeminini kuru sanarak ilerleyen A.Ö., beklenmedik bir şekilde bataklığa kapıldı. Durumu fark eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı güvenlik görevlileri, hemen itfaiye ve ambulans ekiplerine haber verdi.

Olay yerine hızla ulaşan ekipler, A.Ö.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. A.Ö.'nün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kısa bir tedavinin ardından hastaneden taburcu edildiği bilgisi paylaşıldı.

Yetkililer, baraj gölündeki su çekilmelerinin ardından ortaya çıkan çamur ve bataklık tehlikesine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme