Ali Koç SZC TV'de!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, son günlerde tekrar gündeme gelen hakem hatalarıyla ilgili soruları yanıtlamak üzere SCZ TV'de Gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu olacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yarın akşam saat 21.00'de Sözcü Televizyonu'nda gerçekleşecek özel bir röportajda duayen gazeteci ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlayacak. Bu özel röportajda, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki performansının ardındaki gerçekleri ve 14 maçta 14 galibiyetle süren etkileyici serinin sırlarını açıklayacak.

UĞUR DÜNDAR SORUYOR!

Fenerbahçe'nin gerek Avrupa Konferans Ligi'nde, gerekse Süper Lig'de hedefleri ne?

Taraftarın hakemlere dönük isyanına ne diyor? Hakem operasyonlarının önüne geçmek için neler yapıyor?

Transfer döneminde en çok hangi futbolcuları getirirken zorlandı?

Maçlara neden gitmiyor? Totem mi yapıyor, yoksa kırgınlığı mı var?

Stadyumun adı ne zaman Atatürk Stadyumu olacak, Şükrü Saracoğlu'nun adı hangi tesise verilecek?

ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI MERAKLA BEKLENİYOR!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Çaykur Rizespor ile oynanan maçın ardından yaşanan tartışmalı hakem kararları ve geçmiş ve mevcut Federasyon Başkanlarıyla ilgili ortaya atılan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Baki, "Bu hakem performansıyla alakalı zaten kulağımıza gelen bazı duyumlarla ilgili Sayın Başkanımız Ali Koç hafta içinde bazı açıklamalar yapacak. Tarihini bildireceğiz" şeklinde konuştu. Fenerbahçe camiası, Başkan Ali Koç'un hakem kararlarıyla ilgili yapacağı açıklamaları merakla bekliyor.

Bakmadan Geçme