Ali Çamdalı: Trabzonspor Karşısında Zorlu Bir Maç Bizi Bekliyor

Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor deplasmanına hazırlanıyor. Teknik Direktör Ali Çamdalı, teknik direktör Şenol Güneş'e dikkat çekerek, maçın zorlu geçeceğini vurguladı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor, deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek. Maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Çamdalı, Trabzonspor'un hem güçlü bir ekip olduğunu hem de teknik direktör değişikliği ile moral arayışında olduğunu belirterek, zorlu bir mücadeleye hazırlandıklarını ifade etti.


Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde Ali Çamdalı yönetiminde yaptığı idmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman, 5'e 2 top kapma çalışmasından sonra yapılan taktik idmanla tamamlandı.


Çamdalı, "Trabzonspor çok güçlü bir rakip ve teknik direktör değişikliği sonrasında bu maçı çıkış olarak görüyorlar. Ancak biz de deplasmanda iyi bir performans sergiliyoruz. Bodrumspor mağlubiyetini bir yol kazası olarak görüyoruz ve genel olarak dış sahada başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu zorlu maça en iyi şekilde hazırlanıp, Trabzon'dan puanla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.


Transfer döneminin son günlerinde takıma katılan Hamidou Keyta ise, Trabzonspor maçına yönelik yapılan video analizlerinden faydalandıklarını ve çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini dile getirerek, "İnşallah Trabzon'dan 3 puanla dönen taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme