AKOM duyurdu: Konya'da 14 otobüs hattının yeri değişecek!

Konya AKOM'un sosyal medyada hesabından paylaştığı bilgilere göre şehir içinde hizmet veren 14 farklı otobüs hattının güzergâhlarında değişiklik yaşanacağı aktarıldı.  İşte detaylar

TAKİP ET

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre; 24 Ekim, 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni nedeniyle 14 farklı otobüs hattının güzergâhlarında değişiklik yaşanacağı belirtildi.

İŞTE AKOM'UN PAYLAŞIMI

X medya hesabından paylaşım AKOM, “Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Toplu Taşıma Düzenlemesi 24 Ekim, 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde Ferit Paşa Caddesi'nde yapılacak Cumhuriyet Bayramı prova, çelenk sunma ve bayram kutlama töreni sebebiyle bazı otobüs hatlarında güzergah değişikliği yapılacaktır.

13, 38 ve 75 nolu hatlar Eski Meram Caddesi - Larende Caddesi güzergahını kullanarak seferlerine devam edecektir.

1, 2, 3, 4, 10, 25, 56, 67, 70, 74 ve 110 nolu hatlar ise Vatan Caddesi - Sultanşah Caddesi - Alaaddin Bulvarı üzerinden Kültürpark duraklarına ulaşacak olup, Anıt ve Zafer duraklarına uğramayacaktır. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur.” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme