AK Parti'den vefa yemeği

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa programına ilgi yoğun oldu.

TAKİP ET

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığının düzenlediği vefa programında partinin kuruluşundan günümüze kadar ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle ve belde teşkilatlanmalarında görev alan partililerle bir araya geldi.

gerçekleştirilen Vefa programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Tahir Akyürek, Orhan Erdem ve Gülay Samancı'nın yanı sıra programın ev sahipliğini yapan AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partinin kuruluşundan günümüze kadar ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle ve belde teşkilatlanmalarında görev alan partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, göreve geldikleri günden bugüne kadar aşk ve şevkle millete hizmet eden milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde Ereğli halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Bu anlamda 2023 genel seçimlerine de hazır olduklarını belirten Başkan Dursun, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı olarak göreve hazır olduklarını ifade etti.

Programda katılımcılara hitap eden Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Tahir Akyürek, Orhan Erdem ve Gülay Samancı'da teşkilatın ve teşkilatçılığın önemine dikkat çekerek partinin kuruluşundan günümüze kadar ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle ve belde teşkilatlanmalarında görev alan partililere bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonraki süreçte yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme