6. Kütüphanesini Konya'da açtı

Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen kuruluşlarından olan Gedik Yatırım'ın 2023 yılında başlattığı 'Bir Kitap Bin Dünya' projesi kapsamında Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda yaptırdığı kütüphane, öğrencilere hizmet vermeye başladı. Bugüne kadar 6 ilde açılan kütüphaneler, çocuklara bilgiyi kolay öğrenme ve keyifle çalışma imkânı sunuyor.

TAKİP ET

Gedik Yatırım'ın eğitimde fırsat eşitliğine destek olmak amacıyla okullara kazandırdığı kütüphane sayısı 6'ya ulaştı. Şirketin son olarak Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda yaptırdığı kütüphanenin açılışı, 22 Ekim Salı günü, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Kaya, Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kocagöz, Meram Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacı Koyuncu, Okul Müdürü Cemil Çetinkaya, Gedik Yatırım Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şengün ve Kurumsal İletişim Müdürü Hande Ergünlü, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kütüphaneden Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda eğitim gören 450 öğrenci faydalanacak.

Gedik Yatırım Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şengün, açılışta yaptığı konuşmada, okul kütüphanelerinin eğitim ve öğretim faaliyetlerini destekleyen bilgi merkezleri olduğunu belirterek, “Gedik Yatırım olarak, geçen yıl hayata geçirdiğimiz ‘Bir Kitap Bin Dünya' projemiz kapsamında okullara kütüphane kazandırmaya devam ediyoruz. Adana, Balıkesir, Kayseri, Karabük ve Niğde'de açtığımız kütüphanelerin ardından, Konya Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndaki öğrencilerimize de bir kütüphane hediye etmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Şubelerimizin bulunduğu diğer illerde de kütüphaneler açmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.



Sermaye piyasaların gelişimine ve Türk sporuna katkı sunuyor

Her geçen gün daha fazla yatırımcıya hizmet vermeye odaklanan Gedik Yatırım, etkili, bilgili ve uzman kadrolar yetiştirerek sermaye piyasalarının gelişmesine katkı sunuyor. Şirket, düzenlediği seminerlerle bugüne kadar 30 ilde 3000'in üzerinde yatırımcı nezdinde finansal okuryazarlığın ve bilincin artmasına destek verdi. Gedik Yatırım ayrıca, #BuHisseOrtakOl mottosuyla gençler ve kadınlar başta olmak üzere yatırım ürünlerini geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Şirketin ülke genelinde 31 ilde 61'e ulaşan konsolide şube ağı bulunuyor. 2022'de Voleybol Milli Takımlarımızın, 2023 yılında da Fenerbahçe Futbol A Takımının ana sponsoru olan Gedik Yatırım, Fenerbahçe'ye verdiği desteği bir yıl daha uzattı.

Bakmadan Geçme