30 Eylül 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye Gündeminde Bugün: CHP Genel Başkanı'ndan Kritik Temaslar ve Dava Takibi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Ankara'da yoğun bir program sürdürecek. Özel, sabah saatlerinde Birinci Basamak ve Koruyucu Sağlık Hizmetleri Çalıştayı'na katılacak. Günün ilerleyen saatlerinde, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davayı yakından takip edecek. Ayrıca, Almanya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile Anıtkabir'i ziyaret edecek ve ardından CHP Genel Merkezi'nde Klingbeil ile görüşmeler gerçekleştirecek.

Ekonomi ve Finans: Ağustos Verileri Açıklanıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bugün ağustos ayına ilişkin Hizmet Üretici Fiyat Endeksi'ni kamuoyuyla paylaşacak. Aynı zamanda 2023 yılına dair Muhtemel Eğitim Süresi Bülteni de açıklanacak.

Dünya Diplomasi: Ortadoğu'da Gerilim Sürüyor

İsrail'in Gazze Şeridi ve Lübnan'a yönelik saldırılarına ilişkin gelişmeler dünya diplomasisinin merkezinde yer alıyor. Bölgedeki gerilim yakından izlenmeye devam ediliyor.

Spor: Süper Lig ve 1. Lig'de Heyecan Devam Ediyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftası, Bellona Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadeleyle sona erecek. Aynı zamanda Trendyol 1. Lig'in 7. hafta karşılaşmaları Fatih Karagümrük-Uğur Okulları İstanbulspor ve Kocaelispor-Şanlıurfaspor maçlarıyla tamamlanacak.

Hentbol Erkekler Süper Lig'in 5. haftası da DEPSAŞ Enerji ve Spor Toto arasında oynanacak müsabakayla noktalanacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme