20 Eylül 2024 Türkiye Gündemi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Araç Teslim Törenine Katılıyor:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların teslim edileceği törene katılacak. Tören, güvenlik güçlerinin operasyonel kapasitesini artırmayı hedefleyen bir dizi araç alımını kapsıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Muğla'da Ziyaretlerde Bulunacak:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da partisinin İl Başkanlığı, Menteşe İlçe Başkanlığı, Büyükşehir ve Menteşe belediye başkanlıklarını ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulunacak.

Yasama ve Yürütme Organlarının Faaliyetleri:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul'da Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilecek işbirliği protokolü imza törenine katılacak.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde açılış dersine katılarak Kırşehir ve Nevşehir'deki sağlık kurumlarında ziyaretler gerçekleştirecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ferizli Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve Tarım Fuarı'nın açılışına katılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Yalova'da partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek esnaf ve şehit yakınlarıyla bir araya gelecek.

Ekonomi ve Finans Gelişmeleri:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Konya'da düzenlenecek Türkiye Buluşmaları ve Sektör Paydaşları Toplantısı'na katılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tekirdağ'da çeşitli açılış törenlerine ve zirvelere katılarak yerel yönetimlerle temaslarda bulunacak.

Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayı tarımsal girdi fiyat endeksi, ağustos ayı yurt dışı üretici fiyat endeksi ve eylül ayı tüketici güven endeksi verilerini açıklayacak.

Dünya Diplomasisi:

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve Hizbullah'a yönelik Lübnan'a başlattığı "önleyici saldırılar" sonrasındaki gelişmeler izleniyor.

Spor Gündemi:

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta Atakaş Hatayspor ile Sipay Bodrum FK maçıyla başlıyor.

Trendyol 1. Lig'de Erzurumspor FK-Esenler Erokspor ve Manisa FK-Yeni Malatyaspor maçları oynanacak.

Erkekler Balkan Kupası'nda Arkas Spor, Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla karşılaşacak.

Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley'de grup maçları başlıyor. Beşiktaş, Galatasaray Daikin ve Nilüfer Belediyesi takımları sahaya çıkacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme