2 mahalleyi bir birine bağlayan yolu kapattı: Muhatap bulamadı!

Van'da bir vatandaş, 2 mahallenin yolunu hafriyat dökerek kapattı. Kemal Tolan isimli vatandaş, yolun arsasından geçtiğini belirtti. 

Van'ın Edremit ilçesinde yaşanan olayda; Kemal Tolan isimli vatandaş, üç parselinden geçen ve iki mahalleyi bir birine bağlayan yolu hafriyat dökerek kapattı. Kemal Tolan, geçtiğimiz yıl belediye yetkililerinden çevre duvar iznini aldığını aktardı. İhlas Haber Ajansı'na konuşan Kemal Tolan, "Muhatap bulamadığım için de mecburen yolu kapatmak zorunda kaldım. Bu yol 4 gündür kapalı ancak herhangi bir yetkili buraya gelmedi.

Doğal gaz hattı geçecek ama 4 yıldır bu durumdan dolayı vatandaş doğal gazı da alamıyor. En son kendim dilekçe vererek yukarıdan geçen imarlı yolu açtırıp buradan doğal gaz hattını gönderdim" dedi.

MUHATAP BULMADIĞI İÇİN YOLU KAPATTI!

Üç parselinden de yolun geçtiğini söyleyen Tolan, "Burada 20 metrelik yol Van Büyükşehir Belediyesine, 12 metrelik yol ise ilçe belediyesine aittir. En son beni vatandaşla karşı karşıya getirdiler. Vatandaşlar yolu niye kapattığımı soruyorlar, ben de durumu yetkililere bildirmelerini istiyorum. Ben muhatap bulamadığım için yolu kapattım" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme