18 Eylül 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye'de önemli siyasi, ekonomik ve spor olayları öne çıkıyor.

Bugün Türkiye'de önemli siyasi, ekonomik ve spor olayları öne çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, JW Marriott Otel'de düzenlenecek Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Törenine katılacak. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesinde yer alacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masasına konuk olacak.

Türkiye ve İsveç arasında kurulan Güvenlik Mekanizması'nın ilk toplantısı, Türkiye ve İsveçli bakanların katılımıyla gerçekleşecek. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Türkiye'yi temsilen toplantıda bulunacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şehit Yakınları ve Gazilerin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreninde konuşacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Ilgaz'da tesis ziyaretinde bulunacak.

Ekonomide önemli gelişmeler arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın AK Parti İl Başkanlığı ziyaretleri, Kalkınma Ajansları Toplu İmza Töreni ve çeşitli açılışlar yer alıyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Global Liderler Zirvesine katılacak.

Spor dünyasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Erciyes'te Yüksek İrtifa Kamp Merkezinin açılışına katılacak. Ayrıca, Trendyol Süper Lig'in ertelenen 3. hafta maçında Samsunspor, RAMS Başakşehir ile karşılaşacak.

Bugün ayrıca, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Lüleburgaz'da Hafızlık İcazet Merasimine katılacak ve İzmir'de Mevlid-i Nebi Konferansına iştirak edecek.


Özel Haber

Bakmadan Geçme