• Haberler
  • Konya
  • Akşehi'rde sıcak asfalt çalışmaları Doğrugöz mahallesi'nden başladı

Akşehi'rde sıcak asfalt çalışmaları Doğrugöz mahallesi'nden başladı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, seçim döneminde verdiği sözü yerine getirerek, sıcak asfalt çalışmalarına Doğrugöz Mahallesi'nden başlatıldı. Halk arasında Balıkçı Yolu olarak bilinen Doğrugöz 36257. gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile 12 bin m²lik alana sathi kaplama, 3.600 m²lik alan sıcak asfalt ile buluştu. Asfalt çalışmalarının yanı sıra 600 metrelik alanda bordür taşı döşemesi yapıldı.

Akşehi'rde sıcak asfalt çalışmaları Doğrugöz mahallesi'nden başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğrugöz Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Köksal, yapılan asfalt çalışmalarının yalnızca mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmakla kalmadığını, aynı zamanda şehitlerimize olan vefa borcunun bir parçası olduğunu belirtti. Başkan Köksal, "Bu mahallede vatanımız için canlarını feda eden Şehit J. Uzm. Çvş. Yunus Ertürk ve Şehit J. Uzm. Çvş. Selçuk Özer'in anısına asfalt dökerek, onlara olan minnetimizi bir kez daha gösterdik. Şehitlerimizin ruhu trafik sesinden incinmesin diye yapılan yolumuz ilçemize, mahallemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 
Gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları ile konforlu hale getirilen yolun iki yanında bulunan mezarlıkların yanına Şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu tabelalar yerleştirildi. Akşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen tabelalarda şu ifadelere yer verildi; 
“Ey yolcu!...
Yavaş ve sessiz geçesin.
Sağında Şehit J. Uzm. Çvş. Yunus Ertürk
Solunda Şehit J. Uzm. Çvş. Selçuk Özer yatıyor.”

Akşehi'rde sıcak asfalt çalışmaları Doğrugöz mahallesi'nden başladı

"Sözümüzü Yerine Getirmenin Gururunu Yaşıyoruz"
Başkan Köksal, mahallede yapılan asfalt çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:
"Seçim döneminde iki kez buraya geldim ve ‘sıcak asfalt daha Akşehir merkezinde görülmeden Doğrugöz’e dökülecek’ demiştim. Bugün şükürler olsun ki bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ve halk arasında 'Balıkçı Yolu' olarak anılan Doğrugöz Mahallesi'ndeki 36257 Sokakta toplam 12 bin m²’lik alan sathi kaplama ile, 3 bin 600 m²’lik alan ise sıcak asfalt ile kapladık. Yine aynı güzergahta 600 metrelik bir alanda bordür taşı döşedik." dedi.
Başkan Köksal, belediye başkanlığının bir güven işi olduğunu vurgulayarak, “Belediye başkanları, halktan aldığı emaneti son derece dikkatle yönetmeli ve verdiği sözleri mutlaka yerine getirmelidir. Bugün, belki çok büyük bir iş değil ama manevi anlamı çok büyük olan bir sözümüzü yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

Akşehi'rde sıcak asfalt çalışmaları Doğrugöz mahallesi'nden başladı
Kırsal Mahallelere Özel Hizmetler Başkan Köksal, Akşehir Belediyesi’nin yalnızca merkezde değil, kırsal mahallelerde de hizmetler sunduğunu belirterek, "Belediyemizin 55 mahallesi var ve biz görev süremizin henüz altıncı ayındayız. Doğrugöz gibi eski belediyelere ve köylere de hizmet götürmek bizim önceliklerimizden biri. Bu nedenle kırsal mahalleler için özel bir müdürlük kurduk. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün başına Doğrugöz’lü meclis üyemiz Hüseyin Kısa’yı getirdik ve kırsal mahallelerdeki sorunları doğrudan takip edeceğiz” dedi.

Akşehi'rde sıcak asfalt çalışmaları Doğrugöz mahallesi'nden başladı
Başkan Köksal, mahalle sakinlerine seçimlerde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. "Doğrugöz tarihinde bir ilki gerçekleştirdiniz, sağınızı solunuzu ayırmadan etrafımızda birleşip bizi birinci çıkardınız. Hizmetin en güzelini hak ediyorsunuz. Allah bizi sizlere hizmet etmekten mahrum bırakmasın” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Bakmadan Geçme