• Haberler
  • Teknoloji
  • Akınsoft, 20'nci  bonus dönemi'ni Balkanlar'da noktaladı:  Çözüm ortaklarıyla birlikte tatil organizasyonu gerçekleştirildi!

Akınsoft, 20'nci  bonus dönemi'ni Balkanlar'da noktaladı:  Çözüm ortaklarıyla birlikte tatil organizasyonu gerçekleştirildi!

Yazılım ve robotik teknolojilerde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmaları ve genişleyen Çözüm Ortağı ağı ile Türkiye'nin Yazılım Markası AKINSOFT, bir Bonus Dönemi'ni daha başarıyla tamamladı. Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Bonus Tatil Organizasyonu, 19-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Arnavutluk, Makedonya ve Kosova'da gerçekleştirildi.

Akınsoft, 20'nci  bonus dönemi'ni Balkanlar'da noktaladı:  Çözüm ortaklarıyla birlikte tatil organizasyonu gerçekleştirildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AKINSOFT, her yıl farklı bir tema ve heyecanla düzenlediği Bonus organizasyonlarında, Çözüm Ortaklarıyla bir araya gelerek başarılarını kutluyor. Bu yıl tatil konseptiyle gerçekleştirilen 20. Bonus Organizasyonu, katılımcılara 3 ülke ve 8 şehirden oluşan benzersiz bir rota sundu. İstanbul’dan başlayan heyecan dolu yolculuk, Üsküp’ten Matka Kanyonu’na, Ohrid’den Prizren’e kadar uzanan unutulmaz bir keşif serüvenine dönüştü.

KATILIMCILAR MUTLU AYRILDI!

Organizasyon boyunca, AKINSOFT ailesi ve Çözüm Ortakları, Matka Kanyonu’nun doğal güzelliklerinden Ohrid’in tarihi dokusuna, Prizren’in kültürel zenginliklerinden Tiran’ın canlı atmosferine kadar pek çok rotayı gezme fırsatı buldu. AKINSOFT’un 20. Bonus Dönemi ile tüm katılımcılar, dolu dolu bir tatil geçirirken aynı zamanda başarılı bir yılı geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu paylaştılar.

 

Bakmadan Geçme