• Haberler
  • Ekonomi
  • Aile destek ödemeleri bitti mi, Ne zaman son? 2024 temmuz aile destek programı yardımı ödenecek mi, uzatılacak mı?

Aile destek ödemeleri bitti mi, Ne zaman son? 2024 temmuz aile destek programı yardımı ödenecek mi, uzatılacak mı?

Aile Destek Paketi ödemelerinin son tarihi gündemde. 12 ay olarak planlanan ödemeler, geçtiğimiz sene bir kez daha uzatılmış ve her ay düzenli olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine ödenmişti. 12 aylık ödeme döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte Aile Destek Paketi ödemeleri uzatılacak mı merak ediliyor. Peki, Aile Destek ödemesi bitti mi, uzatılacak mı, bu ay ödenecek mi, ne zaman son?

Aile destek ödemeleri her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere yapılıyor. 4 farklı gelir aralığı için yapılan ödemeler her ayın 15'inde hesaplara yatırılıyor. 12 aylık ödeme döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte Aile Destek Paketi ödemeleri uzatılacak mı merak ediliyor. Peki, Aile Destek ödemesi bitti mi, uzatılacak mı, bu ay ödenecek mi?

Temmuz Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Aile destek ödemeleri her ayın 15'inden itibaren hesaplara geçiyor. Temmuz ödemesinin de bu tarihten sonra hesaplara geçmesi bekleniyor.

Aile Destek Ödemeleri İçin Son Tarih Ne Zaman?

850 ile 1250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecek. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konusu destek programı sona erecek.

Aile Destek Ödemeleri Uzatıldı mı?

Herhangi bir uzatma kararı gelmemesi halinde, aile destek programı kapsamındaki ödemelerin son kez 2024 Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Programın uzatılıp uzatılmayacağı ise Bakanlık tarafından belirlenecek. Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

Aile Destek Paketi ödemeleriyle ilgili gelişmeleri takip etmek için sitemizi ziyaret etmeye devam edin. Herhangi bir yeni karar alındığında, sizleri anında bilgilendireceğiz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme