5 kişiyi bıçaklayan sanığın davası ertelendi
Eskişehir'de bir çay bahçesinde bıçakla 5 kişiyi yaralayan Arda Küçükyetim'in 108 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasının talep edildiği dava, 23 Mayıs'a ertelendi.
18 yaşındaki Arda Küçükyetim'in yargılanmasına bugün 6. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı. Duruşma öncesinde, sanık avukatı Volkan Özdemir'in talebi üzerine mahkemenin kapalı oturum şeklinde yapılmasına karar verildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren yargılamanın ardından mahkeme, davanın 23 Mayıs 2025 tarihine ertelendiğini duyurdu.
Arda Küçükyetim'in bıçakla yaraladığı mağdurlardan biri olan Metin Korkmaz, duruşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Korkmaz, Küçükyetim’in pişmanlık duyduğunu ve olayda bir oyundan etkilenmiş olduğunu söylediğini aktardı.
"Çocuk, 'Cahillik yaptım, pişmanım' dedi"
Müşteki Metin Korkmaz, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada, "Adam diyor ki 'Öldürmek için yapmadım, oyun oynarken aklıma geldi.' Ya 5 kişi... Ben boğazımdan neler çektim? 39 gün hastanede, 39 gün de evde yattım. Avukat hâlâ tahliyesini istiyor ama ne olur bilmem. Benim şikayetim kesinlikle devam ediyor.
Duruşmada bana soruldu, ben de nasıl olduğunu anlattım. Çocuk, 'Cahillik yaptım' dedi. Başka ne diyecek? Ayrıca, 'Pişmanım' da dedi ama çok detaylı konuşuyor. 'İstemeyerek yaptım, bir anlık yaptım' diye konuştu ama yahu 5 kişiyi bıçaklamışsın, böyle bir anlık mı olur? Oyundan etkilenmiş baksanıza. Oyundan etkilendiysen 1 kişi bıçakla, 2 kişiyi bıçakla, sen 5 kişiyi bıçaklıyorsun. Sağlık durumum şu an iyi. Ağır iş yapmadığım zaman sorun olmuyor" diye konuştu.
Bakmadan Geçme





