• Haberler
  • Konya
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Zabıta Ekiplerinden Okul Ziyareti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Zabıta Ekiplerinden Okul Ziyareti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Ereğli Belediyesi zabıta ekipleri, bayramın anlam ve önemini çocuklara aktarmak amacıyla Selvili İlkokulu'nu ziyaret etti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Zabıta Ekiplerinden Okul Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zabıta ekipleri, çocuklarla bir araya gelerek Cumhuriyet’in değerlerini, Atatürk’ün mirasını ve bayramın önemini anlattı.

Etkinlikler kapsamında, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı ve bayram coşkusunu paylaşmak için eğlenceli aktiviteler düzenlendi.

Etkinlikler hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Akpınar: “Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük mirastır. Bu mirasa sahip çıkacak olan ülkemizin umudu ve yarınlarımızın mimarları olan çocuklarımız için, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz okul ziyaretimizde onlara Cumhuriyetimizin değerlerini anlattık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Zabıta Ekiplerinden Okul ZiyaretiGeleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu önemli günü coşkuyla kutlaması bizler için büyük bir mutluluk kaynağı oldu” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme