22 Eylül 2024 Türkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de Temaslarına Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu’na katılmak üzere bulunduğu ABD’deki temaslarına devam ediyor. Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde düşünce kuruluşu temsilcileriyle düzenlenecek bir yuvarlak masa toplantısına katılacak. Ayrıca Rockefeller Plaza’da, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen akşam yemeğinde de yer alacak.

Sağlık Bakanı Memişoğlu Uluslararası Kongrede

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Organ Nakli Kongresi’ne katılarak sağlık alanındaki son gelişmeleri değerlendirecek.

Gazze ve Lübnan’daki Gerilim Sürüyor

İsrail'in Gazze Şeridi ve Lübnan'a yönelik saldırılarıyla ilgili gelişmeler uluslararası basının takibinde. Bölgedeki çatışmalar ve diplomatik adımlar dikkatle izleniyor.

Spor Gündemi: Yoğun Bir Gün

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aydos Ormanı’nda gerçekleştirilecek "Dünya Temizlik Günü" etkinliğine katılarak çevre bilincine dikkat çekecek.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa-Antalyaspor, Beşiktaş-Eyüpspor, Çaykur Rizespor-Samsunspor ve Adana Demirspor-Corendon Alanyaspor maçları oynanacak.

Trendyol 1. Lig ve Nesine 2. ve 3. Lig'de de hafta maçları devam ederken, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde 3. hafta karşılaşmaları tamamlanacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvaları Antalya'da sona erecek.

Voleybol Erkekler Balkan Kupası finalinde, Arkas Spor Bulgar temsilcisi Beroe 2016 ile Yunanistan'da karşılaşacak.

Hentbol Erkekler Avrupa Kupası 1. tur rövanşında Spor Toto, Hırvatistan’da RK Porec ile mücadele edecek.

Bugün Türkiye'de siyaset, diplomasi ve spor alanlarında yoğun bir gündem yaşanacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme