• Haberler
  • Konya
  • 2024 Yayıncılık Yaz Okulu Başvuruları Devam Ediyor

2024 Yayıncılık Yaz Okulu Başvuruları Devam Ediyor

Türkiye'de bilimsel yayıncılığın niteliğini artırmayı hedefleyen 'Yayıncılık Yaz Okulu' 2024 yılı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 11 Ağustos...

Türkiye'de bilimsel yayıncılığın niteliğini artırmayı hedefleyen "Yayıncılık Yaz Okulu" 2024 yılı başvuruları devam ediyor. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Yaz Okulu, "Nitelikli Bilimsel Yayıncılık" temasıyla alanında uzman eğitmenlerle katılımcılara ilham verici bir öğrenme yolculuğu sunmayı amaçlıyor.

Program, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğinde, Sosyal İnovasyon Ajansı yürütücülüğünde gerçekleştirilecek.

Bilimsel yayıncılık alanında kendini geliştirmek ve bu alanda profesyonel birikim elde etmek isteyenler için büyük bir fırsat sunan Yayıncılık Yaz Okulu'na başvurular 26 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

Başvuru yapmak isteyenler, yayincilikyazokulu.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

İŞTE AYRINTILAR

Tema: Nitelikli Bilimsel Yayıncılık
Düzenleyen Kurumlar: TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi
Başvuru Tarihleri: 26 Temmuz – 11 Ağustos 2024
Başvuru Linki: yayincilikyazokulu.com

Katılımcılara, bilimsel yayıncılık alanında derinlemesine bilgi edinme ve uzmanlardan öğrenme fırsatı sunan bu program, bilim dünyasına nitelikli yayınlar kazandırmak adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme